Zondagmiddagpodium presenteert Café Dansant met Dennis Isidora in Hoofddorp

Algemeen
Dennis Isidora.
Dennis Isidora. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Het Zondagmiddagpodium vindt zondag 11 december plaats bij De juegd van gisteren, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp. Deze keer met  zanger Dennis Isidora.

Dennis is geboren op Curaçao en zingt al vanaf zijn zevende jaar. In Nederland is hij nu twintig jaar actief als zanger/muzikant en speelde met zijn Caribische band behalve onder andere salsa en merengue ook uitgebreid funk, dance-classics en reggae. Zo’n vier jaar geleden startte hij ook als solo zanger en zingt hij uit een gevarieerd repertoire in het Engels, Nederlands, Spaans en Papiamento.

Repertoire opgebouwd

De zanger/muzikant heeft in zijn solo bestaan een uitgebreid repertoire opgebouwd van dance-classics, latin-nummers en populaire songs. Hij weet een lekkere ontspannen sfeer op te roepen, waarin bezoekers makkelijk een dansje kunnen wagen of zich solo eens helemaal uit willen leven.

Deze zondagmiddag is er dan ook de mogelijkheid om zelf in actie te komen en te dansen op de muziek van Dennis Isidora. Maar natuurlijk is het ook goed en gezellig om rustig te blijven zitten en te luisteren naar het aangename optreden van deze vrolijke zanger en entertainer.  

Kaartverkoop & toegang

Een kaartje kost 5 euro inclusief een kopje koffie of thee, en zijn zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 569 8873 of voor vrijdag 9.00 uur via: zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.