Inschrijving Mega- sport en spelfestijn Haarlemmermeer gestart

Algemeen
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen twee uur lang meedoen aan diverse activiteiten.
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen twee uur lang meedoen aan diverse activiteiten. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - In het nieuwe jaar start voor kinderen en jongeren in Haarlemmermeer een sportief hoogtepunt. Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert op 3 januari in Hoofddorp en op 5 januari in Nieuw Vennep het Mega Sport- en Spelfestijn. Kinderen kunnen meedoen aan de leukste activiteiten en je vrienden en vriendinnen op de stormbaan verlsaan. 

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen twee uur lang meedoen aan diverse clinics, voetbalactiviteiten, air hockey, interactieve games, rolstoelbasketballen, zitvolleybal en nog veel meer.

Bobbelbaan

Voor peuters en kleuters van 2 t/m 6 jaar is het Mega Peuter en Kleuterspelfestijn. Speciaal voor deze doelgroep zijn sporten en spelletjes te spelen, staat een springkussen klaar, hebben we een mega bobbelbaan en nog veel meer.

Extra bijzonder aan deze editie is dat het Mega Sport- en Spelfestijn ook toegankelijk is voor kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking, met een deels aangepast programma zodat iedereen kan mee doen. De sportactiviteiten worden gegeven door professionele sportverenigingen die ervaring hebben met alle doelgroepen.

Meedoen kan door inschrijving via: www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer.