Getuigen gezocht bij mishandeling kruising Penningsveer/Liedeweg

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Politie.nl)

HAARLEMMERLIEDE - Een 61-jarige vrouw uit Haarlem reed dinsdag 14 maart rond 20.20 uur op de kruising Penningsveer met de Liedeweg toen zij door een rode auto werd afgesneden. Kort daarna werd zij door de bestuurder mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Toen  de bestuurder op de kruising tot stilstand kwam, stapte hij uit zijn auto, liep richting de auto van de vrouw en mishandelde haar. De man gebruikte een voorwerp en sloeg hiermee tegen de ruit van het bestuurdersportier. Het glas van de ruit brak en het voorwerp raakte het hoofd van het slachtoffer. Zij raakte hierbij gewond. De vrouw kon zelf wegrijden en is later door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Onduidelijk

Het is onbekend hoe en in welke richting de verdachte is vertrokken. Ook is het nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld op de kruising. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het incident.

Getuigen oproep

De politie is vooral op zoek naar getuigen van het incident en beeldmateriaal van de rode auto. Wie iets heeft gezien op of in de omgeving van de kruising Penningsveer met de Liedeweg wordt gevraagd de informatie door te geven via tel. 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.