Politie zoekt getuigen van meerdere straatroven in Hoofddorp

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Politie.nl)

HOOFDDORP - Zaterdagavond 18 maart heeft de politie een 16-jarige jongen aangehouden in een onderzoek naar meerdere berovingen. De berovingen vonden plaats op het kermisterrein aan de Bennebroekerweg. De politie zoekt getuigen.

De politie ontving zaterdagavond tussen 21.00 en 22.30 uur drie aparte meldingen van straatroven. Tijdens alle berovingen moesten minderjarige slachtoffers, onder bedreiging, persoonlijke eigendommen afstaan aan een groep jongeren. Een verdachte kon worden aangehouden en is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Hij zit nog vast.

Oproep en tips

De politie is een onderzoek gestart naar de dader(s) van deze berovingen. Mogelijk zijn meer mensen slachtoffer geworden tijdens een bezoek aan de kermis. De politie vraagt hen zich te melden en roept getuigen op te helpen. Wie op het kermisterrein deze avond iets verdachts gezien of getuige is geweest of meer informatie over de groep jongeren heeft wordt gevraagd contact op te nemen met de politie, via: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op tel. 0800 7000.