Aanstaande zondag: vocalgroup Take it Easy in Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg

Algemeen
 Vocalgroup Take it Easy.
Vocalgroup Take it Easy. (Foto: aangeleverd)

ZWANENBURG/HALFWEG - Vocalgroup Take it Easy zingt zondag 26 maart in het Dorpshuis. Het optreden begint om 14.00 uur. De groep heeft een gevarieerd repertoire, veelal close harmony bewerkingen van stukken uit de lichte muziek. Maar ook uitstapjes naar andere genres schuwt de groep niet. Al ruim twintig jaar doet deze enthousiaste groep vocalisten het helemaal niet rustig aan, maar werken zij samen hard aan het maken van mooie muziek. 

De groep bestaat uit tien mensen met verschillende achtergronden en muziekinvloeden. Ze zingen ook nummers van de jaren zestig tot nu uit bijna ieder genre. Verschillende stijlen bij elkaar maakt de diversiteit van hun concerten verrassend. Dirigent Carole Kroese begeleidt de groep met vakkundigheid, veel inzet en humor.

Amsueren

En, zegt de groep, het is wetenschappelijk bewezen dat zingen stress verlagend en weerstand verhogend is. Ze hopen dan ook de bezoekers te verrassen, te ontroeren, te amuseren, te laten genieten van zang en te laten meezingen. 

Deze keer is reserveren voor de voorstelling in Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg noodzakelijk. Een kaartje kost vijf euro, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal.