Hardrock & blues in The Shack

Algemeen
Dynamite Blues Band.
Dynamite Blues Band. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Twee totaal verschillende muziekgenres staan zaterdag 1 en zondag 2 april op het podium van The Shack. Zaterdag speelt System Of A Down undercoversessie, zondag is het de beurt aan Dynamite Blues Band.

Hardrock & blues in The Shack

De muziek van System Of A Down bevat invloeden uit veel verschillende muziekstijlen maar is bovenal een metal/hardrockband. Een middag rocken kan gerust worden overgelaten verlaten aan de geweldenaars:
David Aferiat, gitaar, Arjen Koekoek, zang, Patrick Kuschel, bas, Sandrijn Holleboom, drums, Sally Mometti,  zang. Het optreden begint om 16.00 uur. Toegang 15 euro.

Authentiek 

Zondag 2 april is het podium voor Dynamite Blues Band. Deze band speelt authentiek, vuig, meeslepend en bovenal explosief. Zanger en harmonicablazer Wesley van Werkhoven heeft een rauwe stem en blaast de longen uit z’n lijf op de mondharmonica. Op het strakke stevige ritme van drummer Jan Aandewiel en de stuwende en pompende baslijnen van Renzo van Leeuwen kunnen Wesley op de smoelenschaaf en JJ van Duijn met zijn fabelachtig en schroeiend gitaarspel helemaal los. Het optreden begint ook om 16.00 uur en een kaartje kost ook 15 euro. 

Voor sommige optredens is de animo erg groot. Reserveren is uiteraard niet verplicht maar wel mogelijk via: nfo@the-shack.info.. Voor meer informatie: www.the-shack.info. The Shack, Schipholdijk 253b, Oude Meer.


System Down staat zaterdag 1 april op het podium.