Taalkunstenaar Wim Daniëls komt naar Badhoevedorp

Algemeen
Taalkunstenaar Wim Daniëls.
Taalkunstenaar Wim Daniëls. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER -Taalkunstenaar Wim Daniëls komt zondag 2 april naar het Zondagmiddagpodium in het Dorpshuis van Badhoevedorp.

Wim Daniëls (W.TH.M.G.) is een Nederlands schrijver, taalkundige, cabaretier en tv presentator en treedt op in de theaters met theatercolleges en cabaret. Hij is bekend door zijn spelen met letters, woorden, zinnen en leestekens. En, de taalkunstenaar heeft een zeer groot aantal boeken op zijn naam staan.

Voordracht

Deze middag zal Daniëls een voordracht houden over twee door hem geschreven boeken: ‘Het dorp’ en ‘Op vakantie’. Van ‘Het dorp’ presenteerde hij samen met Huub Stapel bij omroep Max de gelijknamige tv serie. De kenmerken van het dorp van vóór 1970 komen aan bod en welke veranderingen er hebben plaats gevonden. In ‘Op vakantie’ gaat het over de zomers van weleer, toen vliegen voor de meesten nog onbetaalbaar was, autovakanties in de 60’er jaren of kamperen met de tent in eigen land.

Signeren

Tijdens zijn onderhoudende voordracht over beide onderwerpen is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Wim Daniëls. Na afloop is het mogelijk om een boek van hem te kopen en desgewenst te laten signeren. Met deze taalkunstenaar zal het zoals altijd een middag genieten zijn.

Kaartverkoop

Het optreden begint om 14.00 uur  in Het Dorpshuis, Snelliuslaan 35. Kaarten kosten 5 euro contant te betalen. De prijs is inclusief een kopje koffie of thee, kaartjes zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op tel. 023 569 8873, of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.