Kleine kinderen kennis laten maken met de grootste dieren van Afrika?

Algemeen
Jeugdtheatercollectief Meneer Monster.
Jeugdtheatercollectief Meneer Monster. (Foto: Eddy Wenting)

NIEUW-WEST - Zou jouw peuter of kleuter ook weleens een leeuw, neushoorn of een olifant van dichtbij willen zien? Dat kan bij De grote 5! Tijdens deze voorstelling in DeLaMar West worden de grootste dieren van Afrika verbeeld aan de hand van indrukwekkende kostuums. In een feestelijke catwalkopstelling lopen ze allemaal voor je neus!

De grote 5 begint op de zinderende Afrikaanse steppes en mondt uit in een paradefeest vol zwoele Afrikaanse beats. De grootste, meest uitbundige kostuums komen voorbij in een grafisch, visueel en muzikaal spektakel. De voorstelling speelt zich af op een catwalk, met aan weerszijden bankjes waarop het publiek plaatsneemt. Op die manier zitten de kinderen en ouders dicht op de voorstelling. Maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje. We verwachten natuurlijk wel De grote 5 op het toneel…

Meneer Monster

De voorstelling wordt gemaakt door jeugdtheatercollectief Meneer Monster, dat bekend staat om hun toegankelijkheid en tomeloze energie. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Daarnaast is Meneer Monster bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en Rovers.

Vanaf 3 jaar

De grote 5 is in het weekend van 7 t/m 9 april te zien in DeLaMar West, aan de Laan Van Spartaan 4. De voorstelling geschikt voor iedereen vanaf drie jaar. Boek je kaarten via delamar.nl/degrote5.