Ger Savelkoul speelt Queen in The Shack

Cultuur
Ger Savelkoul gaat solo op de piano.
Ger Savelkoul gaat solo op de piano. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Ger Savelkoul is de afgelopen jaren één van de vaste gezichten van de undercoversessies waarvoor hij in de huid mocht kruipen van Dire Straits, Bon Jovi, Tom Jones, Level 42 en Elton John. Die Ger komt zondag 3 september weer naar The Shack. Deze keer met zijn eigen Queen Tribute. Het repertoire van Queen zit namelijk in Gers dna verweven. 

De epische muziek van deze band en het showmanship van Freddie Mercury vormen een dagelijkse inspiratiebron voor hem en het is niet minder dan onvermijdelijk dat er ooit een tribute-act zou komen. Niert met een complete band, maar solo, achter de piano. Met genoeg ruimte voor persoonlijke favorieten van het publiek, maar ook de geheide krakers zullen voorbij komen, hier en daar ondersteund door de klanken van Roger, John, Brain en Freddie zelf. Zonder snor, catsuit of overbeet, maar mét gepaste grootheidswaan. Want de show moet doorgaan.

Zondag 10 september: Voor Tribute to The Doors zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Wil je erbij zijn? Stuur dan even een mail naar info@the-shack.info

Reserveren kan via:  info@the-shack.info.. Meer informatie via: www.the-shack.info.  Adres: The Shack, Schipholdijk 253b in Oude Meer.