Hervatting repetities Haarlemmermeers Mannenkoor

Nieuws
Hervatting repetities Haarlemmermeers Mannenkoor
Hervatting repetities Haarlemmermeers Mannenkoor rodi.nl

HOOFDDORP – Het Haarlemmermeers Mannenkoor ‘Zang en Vriendschap’ (HMZV) hervat maandagavond 20 augustus de repetities na de zomerstop. Vanaf deze datum wordt weer gerepeteerd voor een drietal optredens in 2018.

Deze optredens zijn de Korendag van het Koninklijk Nederlands Zangers Verbond van 27 oktober in Leerdam, deelname aan het Jubileumconcert van Muziekvereniging ‘Excelsior’ in Theater ‘De Meerse’ in Hoofddorp van 24 november en het 2-jaarlijkse ‘grote’ Kerstconcert van zaterdagavond 15 december in Nieuw Vennep.
Voor laatstgenoemd Kerstconcert vragen wij Projectzangers. Dus hou je van zingen en vind je het leuk om met andere zangers aan een optreden te werken? Dan ben je van harte welkom bij ‘Zang en Vriendschap’! Kennis van het notenschrift is niet noodzakelijk, want wat je hiervan moet weten leer je op de repetitie. Verder zorgen wij voor je concertkleding. Als je al lid bent van een ander koor ben je natuurlijk ook welkom.
Neem voor nadere informatie contact op met één van onze bestuursleden (zie website) Vriendschap’ repeteert elke maandagavond in gebouw ‘De Jeugd van Gisteren’, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp onder leiding van onze enthousiaste en deskundige dirigent Roland Bosma. De repetitie duurt van 20:00 uur tot 22:15 uur, onderbroken door een korte pauze. Voor meer informatie of aanmelding website: www.hmzv.nl