Herdenkingspark Westgaarde organiseert open dag

Nieuws
Herdenkingspark Westgaarde organiseert open dag.
Herdenkingspark Westgaarde organiseert open dag. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Heb je altijd al een keer willen weten hoe het er precies aan toe gaat in een crematorium? Op zondag 4 juni opent Herdenkingspark Westgaarde haar deuren tijdens de Open Dag. Kom langs tussen 11.00 en 17.00 uur en neem een kijkje achter de schermen.

Neem deel aan de rondleiding of woon verschillende interessante presentaties en lezingen bij van het team en andere bedrijven uit de uitvaartbranche. Tijdens de Open Dag kun je ook een bezoek brengen aan de crematieruimte. Medewerker crematorium Michael geeft daar uitleg over het proces van een crematie. Buiten leidt medewerker begraafplaats Ferry je rond over het Herdenkingspark. Tijdens de rondleiding kom je langs verschillende grafvelden en verstrooivelden, evenals het Ajax herdenkingsveld. Ook krijg je tijdens de rondleiding een kijkje in de voorbereiding van een begrafenis. Ook kan je meedoen aan de prijsvraag en kans maken op één van de vier mooie prijzen.

Kom langs op zondag 4 juni tussen 11.00 en 17.00 bij Herdenkingspark Westgaarde op de Ookmeerweg 275 in Amsterdam. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Kijk voor meer informatie op westgaarde.nl/open-dag.