Inloopbijeenkomst grootschalige werkzaamheden Zwanenburg-Halfweg

Nieuws
Inloopbijeenkomst grootschalige werkzaamheden Zwanenburg-Halfweg.
Inloopbijeenkomst grootschalige werkzaamheden Zwanenburg-Halfweg. (Foto: aangeleverd)

ZWANENBURG-HALFWEG - Veel wegen in Zwanenburg-Halfweg gaan de komende tijd op de schop. Op 13 juni tussen 19.00 en 21.00 uur organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst in het dorpshuis in Zwanenburg. Dan is informatie beschikbaar over stuk of negen projecten die de komende anderhalf jaar spelen. Bewoners en ondernemers van dit dubbeldorp worden uitgenodigd om te komen kijken wat er gaat gebeuren.

De projectleiders van de betrokken projecten, zoals de Oranje Nassaustraat, Polanenkade, Prins Hendrikkade en de Zwanenburg-brug, nemen op 13 juni hun tekeningen en planningen mee. Ze komen op informatiepanelen zodat bewoners en ondernemers met eigen ogen kunnen zien wat er gaat gebeuren. De planningen zijn voorlopig en kunnen nog wijzigen. Het gaat om grote werkzaamheden omdat zowel de riolering als de bestrating van veel wegen hoognodig moeten worden vervangen. De dorpsraad en de ondernemersvereniging zijn ook van harte uitgenodigd.

Aanmelden

Aanmelden voor de inloopbijeenkomst op 13 juni? Stuur een e-mail naar genr-secretariaat@haarlemmermeer.nl. Zet in het onderwerp: “Bijeenkomst wegwerkzaamheden Zwanenburg-Halfweg” en schrijf erbij met hoeveel personen je komt. Het dorpshuis Zwanenburg-Halfweg ligt aan de Dennenlaan 133 in Zwanenburg.