De 3 mooiste kerstshows in tuincentra in 2023 van Noord-Holland!

Nieuws
Naar welke kerstshow(s) ga jij dit jaar?
Naar welke kerstshow(s) ga jij dit jaar? (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

NOORD-HOLLAND - Sta jij ook te trappelen een of meerdere kerstshows in tuincentra in jouw regio te bezoeken? Ben jij net zo’n grote fan van kerstafdelingen en winterfairs als een aantal van de Rodi-redacteuren? Lees dan snel verder, welke kerstshows zijn in 2023 ‘the place to be’?

Mooiste kerstshows Noord-Holland

Traditiegetrouw schieten de kerstshows en winterfairs in tuincentra rond oktober weer als paddenstoelen uit de grond. De mooiste soorten verlichting, decoraties voor zowel in als naast de kerstboom en meer pracht en praal om uren mee zoet te zijn als feestdagenfan. Misschien ken je de kerstafdeling van jouw eigen tuincentrum nu wel? Doe dan hier inspiratie op, ook deze winkels (op willekeurige volgorde) pakken uit en zijn een middag kerstshoppen meer dan waard!

  • De Boet (Hoogwoud)
  • Tuincentrum Osdorp (Amsterdam)
  • Global Garden (Zwaanshoek)

1. De Boet (Hoogwoud)

Een begrip in de regio volgens velen. Jaarlijks vind je hier een enorme kerstshow die al je zintuigen op scherp zet en waardoor je zo mogelijk nóg meer zin krijgt in de kerstdagen. Een must-see als je in Noord-Holland woont of bent. De kerstshow bij De Boet is sinds 14 oktober geopend. Laat je betoveren!

2. Tuincentrum Osdorp (Amsterdam Nieuw-West)

Aan de rand van Amsterdam ligt Tuincentrum Osdorp. Goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto en dat is maar goed ook, want ook dit tuincentrum wil je niet overslaan als je je graag laat meenemen in de wondere wereld van kerst! Een kerstbomenbos, heuse lichtshow en meer kerstdecoraties dan ooit om uit te kiezen. Niet voor niets een bij jong en oud geliefde kerstshow! Vanaf nu te bezoeken.

Tuincentrum Osdorp | Osdorperweg 247 | 1069 LL Amsterdam

3. Global Garden (Zwaanshoek)

Een echte beleving, zo omschrijft ook Global Garden haar kerstshow. In Zwaanshoek kun je inspiratie opdoen voor kerst bij jou thuis. Voor welk thema ga jij dit jaar? Er is voor iedere stijl wat wils, ook hier ben je wel even zoet!

4. BONUSTIP: kerstshow Duiven (GLD)

Oké, geen Noord-Holland, maar wel een van de bekendste kerstshows van Nederland: de Intratuin in Duiven (Gelderland) maakt er jaarlijks zó’n spektakel van dat bezoekers zich niet zelden in Disneyland wanen. “Het is hier net een levensecht sprookje!” aldus een van de bezoekers van de kerstshow van 2022. 

De kerstshow is vanaf begin oktober open.

kerstshow tuincentra tuincentrum noord holland kerst de boet
Bij de Intratuin in Duiven is er zelfs een heuse Nijntje-boom! - beeld: Rodi.nl

Wanneer beginnen de kerstshows 2023?

Vaak beginnen de kerstshows in tuincentra al vanaf begin oktober. De meeste kerstshows in Noord-Holland zijn dus al begonnen! Bekijk altijd de startdata van de kerstshows die jij wilt bekijken!