Carla Bos speelt, zingt en vertelt de ‘Sagen van de Rijn’ in de Jeugd van Gisteren

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

HOOFDDORP - Carla Bos is professioneel harpiste met een master diploma en jarenlange ervaring. Zij speelt, zingt en vertelt de ‘Sagen van de Rijn’ tijdens het Haarlemmermeerse Zondagmiddagpodium. Deze keer op zondag 10 december in De Jeugd Gisteren. 

Carla laat deze middag tijdens het bespelen van haar harp met passende muziek laten horen, afgewisseld met zang en het vertellen van ‘De sagen van de Rijn’, een concertvertelling.

Rena

De Rijn is verliefd! Stapel verliefd op Rena. Hij vraagt haar ten dans en samen walsen ze rond en rond en rond. Wanneer ze hem afwijst ontsteekt hij in grote woede. Hij blijft haar volgen, onderweg allerlei sagen en mooie verhalen passerend zoals de Reuzendochter, de Nachtegalen en natuurlijk de beroemde Lorelei. Om haar te pakken en te omarmen vertakt de Rijn zich. Zal hij zijn geliefde uiteindelijk voor zich weten te winnen?

Carla Bos volgt de Rijn van de Alpen naar de Noordzee langs al die bijzondere mooie legendarische verhalen. Met onder andere Lorelei die boten op de rotsen te pletter laat slaan door haar mooie gezang en harpspel. De harpiste is superblij dat ze dit heerlijke verhaal met fantastische muziek kan laten horen.

Kaarten

Kaarten kosten 5 euro, inclusief een kopje koffie of thee, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op tel. 023 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.