Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Nieuws
Origin.
Origin. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 12.00 uur geopend. De eerste film start rond 12.30 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. 

In première: Dune 2

Paul Atreides vervolgt zijn mythische reis als hij zich verenigt met Chani en de inheemse bewoners van Arrakis, de Freman. Ze zijn op oorlogspad om wraak te nemen op de samenzweerders die Pauls familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, probeert Paul een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

In première: Origin

Wanneer Pulitzer Prijs-winnares Isabel Wilkerson gevraagd wordt een nieuw boek te schrijven, twijfelt ze. Haar uitgever vraagt haar  in de zaak van Trayvon Martin te duiken. Martin was een jongen die nietsvermoedend wandelend werd omgebracht, omdat hij als zwarte man in een witte wijk geacht werd daar niet te zijn. Isabel raakt na het luisteren van de politie-tapes in deze zaak gefascineerd: hoe kan het dat latino mannen in een witte wijk een zwarte jongen aanvallen? Is racisme wel zo zwart-wit als mensen denken? 

In première: When F**cking Spring is in the Air

De 17-jarige Kasia is is rebels, eigenzinnig en vooral: verliefd. Ze is vervreemd van haar ouders en groeit op bij haar oma. Totdat ze zwanger blijkt, haar relatie uitgaat en tot overmaat van ramp ook haar oma overlijdt. Geld voor een abortus is er niet en aan haar vriendje heeft ze ook niks. Ze besluit dat het tijd is om haar afwezige ouders verantwoordelijk te houden en ze de rekening te presenteren. De zoektocht naar deze emotionele schadevergoeding, voert haar dwars door Europa en confronteert haar met schokkende opgekropte familiegeheimen. 

Special: Dune 1 & Dune 2

Dune 1 en Dune 2 achter elkaar kijken? Cinema De Vlugt maakt het mogelijk! Dompel jezelf met een dubbele dosis film onder in het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman,  voorbestemd om grootse dingen te doen. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en zijn volk veilig te stellen. Deze planeet, een exclusieve bron van waardevolle grondstoffen, dreigt in handen te vallen van kwaadwillende krachten. Het ontketent een conflict waarvan alleen degenen die hun angsten kunnen beheersen, zullen overleven.


Dune 2. (Foto: aangeleverd)

Special: Flight 404

Dagen voordat ze naar Mekka reist voor HAJJ , wordt Ghada geconfronteerd met een noodsituatie en moet ze met een grote som geld over de brug komen. Ze wordt gedwongen terug te keren naar mensen uit een besmet verleden waarmee ze de banden had verbroken. Zullen de dingen soepel verlopen, zal ze haar probleem kunnen oplossen en HAJJ halen? Of zal de terugkeer naar het verleden haar opnieuw besmetten?

Special: Efsane

Sadik en zijn familie maken yoghurt volgens een familietraditie die al duizenden jaren teruggaat, en staan bekend om de smaak en helende eigenschappen van hun yoghurt. Het geheim van deze legendarische yoghurt wordt bewaard door Dede, de oudste van de familie. Alles zal echter veranderen als het op een zomerdag sneeuwt op het dak van het huis van je grootvader. Volgens de legende moet het geheim worden overgedragen aan iemand anders als het op een zomerdag sneeuwt op het dak van de persoon die het geheim heeft. en aan iemand anders in de familie gegeven. Als het niet wordt gegeven, zullen grote rampen het gezin overkomen en zullen ze vernietigd worden.Alle leden van de Yogurtçuoglu-familie moeten samenkomen om zo snel mogelijk een helpende hand te bieden.

Special:  Ask Mevsimi

Ali Yaman en Sirin zijn laatstejaars scholieren en buren in Bozcaada, waar ze een vakantiehuisje hebben. Op de laatste dag van de zomervakantie treffen ze elkaar op de pier waar ze altijd afspreken. Ali Yaman vindt na lange tijd eindelijk de moed om tegen Sirin te zeggen dat hij van haar houdt. Sirin besluit echter dat een serieuze relatie op haar leeftijd haar dromen in de weg staat. Aarzelend wijst ze Ali Yaman af met de woorden ‘Niet nu, maar misschien ooit’ …

Special: Seraa Fel Wadi

Landbouwingenieur Ahmed (Omar Sharif) keert terug naar zijn dorp om zijn vader te helpen op de boerderijen waar hij verantwoordelijk voor is. Ahmed en Nadia (Faten Hamama), de dochter van de pasja, zijn al sinds hun kindertijd verliefd op elkaar. Er ontstaat een conflict tussen de Pasja en Ahmed, aangewakkerd door de secretaresse van de pasja.

Prolongaties: Drive Away Dolls | Scrapper | Northern Comfort | Robot Dreams | Peppa Pig Bioscoop Feestje | Scotoe