Woonwinkel JYSK opent vestiging in Amsterdam-Akerpoort

Partnerbijdrage
Jysk sinds deze week gevestigd in winkelcentrum Amsterdam-Akerpoort.
Jysk sinds deze week gevestigd in winkelcentrum Amsterdam-Akerpoort. (Foto's: René Kater)

AMSTERDAM - Met ruim 1000 vierkante meter aan winkeloppervlak vol inspiratie, een uitgedacht lichtplan en een stijlvolle houtlook vloer, is JYSK Amsterdam-Akerpoort er helemaal klaar voor om klanten te ontvangen en verrassen.

Woensdag 9 februari opende JYSK haar derde winkel in Amsterdam. De winkel in winkelcentrum Amsterdam-Akerpoort is volledig ingericht volgens het nieuwste winkelconcept van het Deense JYSK. Met dit nieuwe winkelconcept krijgt de klant een nog betere winkelervaring.

Groot aanbod 

Met het nieuwe winkelconcept wordt het makkelijker om door de gangpaden te navigeren en je te oriënteren op het grote aanbod bedden en matrassen, meubelen, tuinmeubelen, woonaccessoires en andere artikelen waarmee je ‘hygge’ in huis haalt. 

Het uitgedachte lichtplan en de houtlook vloer in de nieuwe JYSK-winkel in Amsterdam-Akerpoort zorgen voor een inspirerende, comfortabele en ontspannen winkelsfeer. JYSK opende haar eerste winkel in Nederland in 2006 en heeft op dit moment 103 winkels in het land. 

Tekst loopt onder de foto door.


Amsterdam-Akerpoort is volledig ingericht volgens het nieuwste winkelconcept van het Deense JYSK.

Over JYSK

JYSK is een internationale woonwinkel met Scandinavische roots die het stylen van elke ruimte, in elk huis en elke tuin, makkelijk maakt. Met meer dan 3.100 winkels en webshops in 50 landen zijn de geweldige aanbiedingen en goede service van JYSK altijd dichtbij, op welke manier de klant ook wil winkelen. Oprichter Lars Larsen opende zijn eerste winkel in 1979 in Denemarken. Op dit moment heeft JYSK 28.500 medewerkers in dienst. JYSK is onderdeel van het familiebedrijf Lars Larsen Group met een totale omzet van 5,255 miljard euro in boekjaar 2020/21. De jaaromzet van JYSK in boekjaar 2020/21 bedraagt 4,4 miljard euro.