Specsavers op het Osdorpplein nog hard bezig om het vernieuwde filiaal aanstaande zaterdag te openen.
Specsavers op het Osdorpplein nog hard bezig om het vernieuwde filiaal aanstaande zaterdag te openen. (Foto: René Kater)

Specsavers Osdorpplein na renovatie weer open

Partnerbijdrage

NIEUW-WEST - Niet alleen het plein in Osdorp kent een ingrijpende renovatie. Ook Specsavers op het Osdorpplein blijft niet achter. De winkel heeft sinds 26 juni tijdelijk de deuren gesloten voor een flinke verbouwing.

“Het is een behoorlijke verbouwing waarbij werkelijk alles is vernieuwd. Het ouderwets ogende tapijt heeft plaats gemaakt voor een moderne PVC vloer”, vertelt Lorenzo Lefeber, eigenaar van het filiaal. “Het vernieuwde plafond met heldere en energiezuinige LED-spots geven in combinatie met de frisse witte muren een ruimtelijk, modern en fris gevoel. Ook het interieur is compleet vernieuwd en verder beschikt de winkel over vernieuwde apparatuur om de beste oog- en hoorzorg te kunnen bieden.” 

In de afgelopen periode zijn al veel Specsavers winkels omgetoverd tot het nieuwe concept en nu was het de beurt aan Specsavers Osdorp. Zaterdag 16 juli opent Specsavers Osdorp opnieuw haar deuren na een bijna drie weken durende renovatie. 

“Een verbouwing van deze omvang voelt voor ons wel een beetje dubbel. Als de winkel dicht is kunnen onze klanten niet genieten van onze oog- en hoorzorg en dat heeft veel impact op mensen die deze zorg echt nodig hebben. De andere kant is natuurlijk dat we straks weer helemaal up to date zijn en beter dan ooit te voren in staat zijn om onze klanten een fantastische winkelervaring mee te geven. Ook de vernieuwde apparatuur draagt bij aan nóg professionelere en uitgebreidere oog- en hoorzorg. We zijn erg blij met het resultaat tot zo ver en we kijken er naar uit om onze klanten op 16 juli weer te mogen verwelkomen in deze vernieuwde, strakke en moderne winkel.” Specsavers, Osdorpplein 373. Tel. 020 619 3001.

Afbeelding
Nieuwe en vernieuwende theatermakers in de Meervaart Algemeen 28 sep, 08:30
Afbeelding
Mannenkoor kreeg bezoek van burgemeester Algemeen 27 sep, 11:57
Afbeelding
Trio van Toen Plus: trapt nieuw seizoen Zondagmiddagpodium af in Badhoevedorp Algemeen 27 sep, 08:54
Afbeelding
Red de egel: ontvang gratis egelhuispakket Algemeen 26 sep, 13:28
Afbeelding
Zwanenburgbaan deze week buiten gebruik Algemeen 26 sep, 10:06
Afbeelding
Burendag bij Eigen Haard in Zwanenburg Algemeen 25 sep, 21:09
Afbeelding
Zaterdag 1 oktober 2022: NVM organiseert Open Huizen Dag Algemeen 25 sep, 11:29
Afbeelding
Project You Choose Haarlemmermeer genomineerd voor de Hein Roethofprijs Algemeen 24 sep, 07:58
Afbeelding
Toen & nu: de Ringspoordijk tussen West en Nieuw-West Algemeen 23 sep, 12:10
Afbeelding
Haarlemmermeer kiest voor geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer Algemeen 23 sep, 11:04
Afbeelding
Nu te zien bij Cinema De Vlugt Algemeen 22 sep, 09:19
Afbeelding
Informatiemarkt voor de vernieuwing van Badhoevedorp Algemeen 21 sep, 12:39
Afbeelding
Elizabeth Bij Cinema De Vlugt Algemeen 21 sep, 09:36
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Haarlemmermeer

Op Rodi Haarlemmermeer volg je het laatste nieuws uit Haarlemmermeer. Rodi Haarlemmermeer informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Haarlemmermeer

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Haarlemmermeer in je mailbox.