FOTO’S Mysteryland 2023 viert 30-jarig bestaan in Haarlemmermeerse Bos

Uitgaan
De 30e editie van Mysteryland was een groot succes!
De 30e editie van Mysteryland was een groot succes! (Foto: Rowin van Diest)

HAARLEMMERMEER - Mysteryland heeft er na afgelopen weekend weer een succesvolle editie op zitten. Dit jaar was het niet zomaar een editie, maar vierde het festival zijn 30-jarige bestaan. Het festival, dat in 1993 voor het eerst gehouden werd in Lelystad, is inmiddels uitgegroeid tot een 3-daags festivalweekend, inclusief camping waar 20.000 bezoekers overnachten om zo niets van het festival te hoeven missen. 

Weken van voorbereiding leidden uiteindelijk op 26 en 27 augustus 2023 tot een opnieuw onvergetelijke editie van Mysteryland 2023. Nog even nagenieten? Dat doe je met deze foto’s en video’s!

30e editie Mysteryland

Van de 30 jaar dat Mysteryland nu plaatsvindt, was dit de 20e keer dat het in het Haarlemmermeerse Bos werd gehouden. Voor de bezoekers uit de omgeving dus niets nieuws.

Duurzaam Mysteryland: 1400 zonnepanelen

Wat wel nieuw was dit jaar, is dat het festival een grote stap heeft gemaakt op het gebied van verduurzaming. Met 22 stages, diverse foodtrucks, een camping, en diversen aan apparatuur wordt er op dit festival een hoop stroom verbruikt. Vanaf dit jaar is er grotendeels gebruikgemaakt van groene, lokaal opgewekte energie. Met ruim 1400 zonnepanelen op een naastgelegen terrein kon het festival grotendeels op ‘groene stroom’ draaien, waarmee een hoop CO2-uitstoot bespaard is gebleven.

130.000 bezoekers Mysteryland

Het festival trok ook dit jaar ruim 130.000 bezoekers die zich, ondanks een enkel klein regenbuitje, prima vermaakt hebben met optreden van onder andere Hardwell, Alesso, Don Diablo, Joris Voorn, Headhunterz en Oliver Heldens.

We gaan nog even nagenieten met onderstaande beelden!

Foto’s: Rowin van Diest / Video’s: Rodi Media


mysteryland 2023 fotos haarlemmermeerse bos

mysteryland 2023 fotos haarlemmermeerse bos


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding