Jeugdcircus Acrobatico presenteert ‘1001 Nacht’

Uitgaan
Verrassende en adembenemende acts op het podium.
Verrassende en adembenemende acts op het podium. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Na zes jaar staat Jeugdcircus Acrobatico weer op de planken met de finale show van ‘1001 Nacht’ in het theater in Hoofddorp. Het magische spektakel, met getalenteerde artiesten uit de hele regio, schittert op 7 en 8 oktober. 

Na de première vorig jaar in Badhoevedorp hebben de artiesten opgetreden in onder andere Schagen, Amsterdam Buitenveldert, Zwanenburg en Hillegom. De klapper van de tournee is te zien in de grote theaterzaal van C. in Hoofddorp.

Dromenreis

De voorstelling opent met een serene atmosfeer die meteen het publiek meeneemt, op een dromenreis van een prins die elke avond voorgelezen wordt. Van blauwe kabouters op grote ballen, piraten op vreemde fietsen en sierlijke hoepeldanseressen. De verhalen van ‘1001 Nacht’ brengt een scala aan verrassende en adembenemende acts op het podium.


Dansers op het draad. (Foto: aangeleverd)

Circusdisciplines

De jongste artiesten vertederen het publiek als ondeugende en nieuwsgierige pasja’s, terwijl de ervaren artiesten schitteren in diverse circusdisciplines, waaronder acrobatiek, jongleren, diabolo, en steltlopen. Van eenwielers tot ballen, hoepels, rolschaatsen en rola bola’s, de voorstelling biedt een aaneenschakeling van verbazingwekkende prestaties. Dansers op het draad, acrobaten van klein tot groot en een bijzonder springtouwnummer zorgen voor ongeëvenaarde spanning en schoonheid. Uiteraard ontbreken ook de spectaculaire luchthoepel, het touw en de tissue niet.

Kaartjes

Jeugdcircus Acrobatico’s ‘1001 Nacht in theater C. Hoofddorp op 7 oktober om 19.00 uur en 8 oktober om 14.00 uur. Kaartjes via: https://www.cpunt.nl/agenda/jeugdcircus-acrobatico-48158.. 

Voor meer informatie en boekingen: www.acrobatico.nl.


Na zes jaar staat Jeugdcircus Acrobatico weer op de planken. (Foto: aangeleverd)

Dansers op het draad. (Foto: aangeleverd)
Afbeelding