Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Uitgaan
Drive Away Dolls.
Drive Away Dolls. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 12.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 12.30 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

 In première: Drive Away Dolls

In deze humoristische film maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

Special: Lohusa

Lohusa, geschreven en gespeeld door Gupse Özay, verteld de eerste veertig dagen na de geboorte van een moeder en vader op de meest grappige manier, terwijl er wordt benadrukt hoe belangrijk het is om te helpen en om hulp te vragen tijdens deze moeilijke periode.


Lohusa. (Foto: aangeleverd)

Special: Limbo

Een unieke kijk op de ervaring van vluchtelingen. Op een fictief Schots eiland wachten nieuwkomers op de uitkomst van hun asielaanvraag. Onder hen bevindt zich Omar, een Syrische muzikant die gebukt gaat onder het gewicht van de oud van zijn grootvader, die hij helemaal uit zijn thuisland meenam.

Special: El Hareefa

Levensomstandigheden dwingen voetballiefhebber Maged om zijn luxe leventje los te laten en over te stappen van zijn privéschool naar een openbare school. Daar weet Maged met zijn voetbalkwaliteiten het respect van zijn nieuwe vrienden te verdienen en sluit hij zich aan bij hun straatvoetbalteam. Samen dromen ze ervan om mee te doen aan het schooltoernooi “El Hareefa” en de prijs van een miljoen pond te winnen!

Prolongaties: Scrapper | Northern Comfort | Robot Dreams | Game On | Peppa Pig Bioscoop Feestje Scotoe | One Life | Tay 2: Ababil Team | The Color Purple | Vogelvlucht.


Limbo. (Foto: aangeleverd)