Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Uitgaan
The Persian Version gaat over Leila, een Iraans-Amerikaanse vrouw die ernaar streeft evenwicht te vinden en haar tegengestelde culturen te omarmen.
The Persian Version gaat over Leila, een Iraans-Amerikaanse vrouw die ernaar streeft evenwicht te vinden en haar tegengestelde culturen te omarmen. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 12.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 12.30 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal. 

Première: Monkey Man

De voor een Oscar® genomineerde Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) maakt zijn verbluffende regiedebuut met een daverende actiethriller over een man die op zoek is naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder vermoord hebben en die de armen en zwakkeren in de samenleving onderdrukken.

Monkey Man is gebaseerd op de legende van Hanuman, een mythische figuur die symbool staat voor kracht en moed. Patel speelt zelf de rol van Kid, een onopvallende jongeman die zijn geld bijeen geschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorilla masker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt. Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.


Monkey Man is gebaseerd op de legende van Hanuman. (Foto: aangeleverd)

Première: Melk

Melk is het speelfilmdebuut van Stefanie Kolk en gaat over het verlies van een kindje, een koppige moeder en haar vriezer vol melk. Na de stilgeboorte van hun kindje keren Robin (Frieda Barnhard) en haar vriend Jonas verslagen terug naar huis. Terwijl ze proberen te begrijpen wat er is gebeurd, beginnen Robins borsten melk aan te maken. Robin hoopt de melk te doneren, maar dit blijkt moeilijker dan ze had verwacht. Terwijl haar huis zich langzaam vult met flesjes, groeit in Robin een ijzingwekkende vastberadenheid.


Melk is het speelfilmdebuut van Stefanie Kolk. (Foto: aangeleverd)

Special: The Persian Version

The Persian Version gaat over Leila, een Iraans-Amerikaanse vrouw die ernaar streeft evenwicht te vinden en haar tegengestelde culturen te omarmen. Wanneer haar familie zich in New York herenigt voor een operatie van haar vader, houdt ze iedereen op afstand - totdat er een familiegeheim boven water komt.

Special: The Crew

Drie gewone stewardessen uit Mumbai gaan op reis om hun dromen na te jagen, maar komen krijgen tegenslag op tegenslag. Ze besluiten de krachten te bundelen en het systeem een hak te zetten! Ga met ze mee op deze heerlijke escapade waar dromen de boventoon voeren en gelach regeert.

Prolongaties: Les Indésirables | El Paraíso | Luca | Kung Fu Panda (NL + OV) | Bob Marley: One Love | De Terugreis | Wicked Little Letters | Als ik mijn ogen sluit.