Explosie in Raadhuisstraat Heemskerk: betreft vermoedelijk vuurwerk

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio)

HEEMSKERK - Bij de centrale toegangshal van een portiekflat aan de Raadhuisstraat ging in de nacht van zaterdag op zondag een explosief af. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Explosie Heemskerk

Iemand meldde om 04.30 uur een harde knal. Politie trof een beschadigde toegangshal aan, waar brievenbussen, een ruit en plafondplaten vernield zijn. Het explosief betreft vermoedelijk vuurwerk.

Recherche Kennemerland doet onderzoek naar de vernieling en zoekt getuigen. Mensen die iets gezien hebben van het incident, of mogelijk beelden hebben waarop de explosie of de vlucht van de verdachte(n) te zien is, vragen we zich te melden. Er is ook een digitaal buurt onderzoek gestart.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Ook kunt u informatie doorgeven via het politie tipformulier: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/formulier/2023/oktober/04-explosie---raadhuisstraat---heemskerk.html. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding