Digitale inbrengavond GroenLinks Heemskerk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Woensdagavond 9 juni 2021 vindt, vanaf 19.30 uur, de ‘digitale inbrengavond’ van GroenLinks Heemskerk voor het verkiezingsprogramma 2022-2026 plaats. Het is dan de beurt aan inwoners, organisaties, ondernemingen en verenigingen in Heemskerk om hun ideeën en wensen voor het nieuwe verkiezingsprogramma van het GroenLinks kenbaar te maken.

Voor alle inwoners, organisaties, ondernemingen en verenigingen

GroenLinks Heemskerk organiseert de ‘inbrengavond’ om te horen wat er aan ideeën en wensen in de gemeente leeft. Bestuur, fractie en programmacommissie gaan graag in gesprek met inwoners, organisaties en verenigingen over wat zij van de lokale politiek, en in het bijzonder het GroenLinks, in met name de volgende raadsperiode, verwachten; wat zij graag in de volgende raadsperiode gerealiseerd zouden willen zien; waar de lokale politiek zich wel en niet voor moet inzetten.

Alle wensen en ideeën zullen worden genoteerd en aan de programmacommissie van GroenLinks Heemskerk worden meegegeven. De programmacommissie zal alle wensen en ideeën serieus bestuderen bij het opstellen van het (concept-)verkiezingsprogramma. Hoeveel en welke wensen en ideeën uiteindelijk een plek zullen krijgen in het GroenLinks-verkiezingsprogramma is nog niet te zeggen.

Aanmelden kan via emailadres glheemskerk@hotmail.com. Tijdig wordt dan een zoomlink toegezonden om te kunnen deelnemen.