Benoemingen bij Biljartclub De Jansheeren

Algemeen
Henk Pirovano (links) en Jan van Lieshout.
Henk Pirovano (links) en Jan van Lieshout. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - In de afgelopen ledenvergadering, waarbij zo’n veertig leden aanwezig waren, is een tweetal leden van de biljartclub geëerd vanwege hun werkzaamheden in de afgelopen jaren.

Mw. Gonul Guler van MET Heemskerk was speciaal naar de vergadering gekomen om het woord te voeren en de vergadering toe te spreken. Henk Pirovano, al 20 jaar voorzitter van de biljartclub, werd benoemd tot erelid. Hij werd o.a. geroemd om zijn inzet voor de club, zijn sociale contacten met alle leden en zijn bestuurlijke kwaliteiten. Naast een ingelijst certificaat ontving hij een presentje van MET en een prachtige bos bloemen van de club. Een agendapunt was zijn herbenoeming waar de vergadering mee akkoord ging. Voorlopig zit hij nog 3 jaar aan vast.

Jan van Lieshout is door de voorzitter benoemd tot erelid van de biljartclub, mede omdat hij de afgelopen 25 jaar verantwoordelijk was voor de coördinatie van de zogeheten viertallencompetitie. Deze competitie werd gespeeld op de vrijdagmiddag in de maanden september t/m april. Deelnemers waren teams uit Castricum, Heiloo, Alkmaar en Heemskerk. Jan verzorgde de inschrijving van de heemskerkse teams, is jarenlang wedstrijdleider geweest, gaf de resultaten door en hield ook de standen bij. Ook was hij de coördinator bij de overlegvergaderingen. Helaas is de competitie mede door gebrek aan belangstelling beëindigd. We wilden Jan graag bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Hij ontving een ingelijst certificaat en een lekker flesje drank.