Nieuwe commissieleden geïnstalleerd in Heemskerk

Algemeen
De drie commissieleden van de PvdA Heemskerk.
De drie commissieleden van de PvdA Heemskerk. (Foto: Aangeleverd)De PvdA-fractie werd versterkt met Daniël Mellema, Sebastiaan Mellema en Ron Aardenburg. Zij zullen als burgerlid de raadsleden van de PvdA, Eus Hes en Jan Drijfhout, de komende raadsperiode gaan assisteren. Voorts zullen ze n

HEEMSKERK - Drie nieuwe leden werden bij de PvdA Heemskerk geïnstalleerd. Dat gebeurde tijdens de eerste vergadering van de nieuwe gemeenteraad, vorige week donderdag. De PvdA-fractie werd versterkt met Daniël Mellema, Sebastiaan Mellema en Ron Aardenburg. Zij zullen als burgerlid de raadsleden van de PvdA, Eus Hes en Jan Drijfhout, de komende raadsperiode gaan assisteren. Voorts zullen ze naast hen zitting nemen in een van de raadscommissies.

Ook de VVD-commissieleden werden hierbij geïnstalleerd. De fractie van VVD-Heemskerk kunnen daarbij rekenen op de commissieraadsleden Frank Hermans en Brandy de Groot. Deze twee zullen dus de fractie bijstaan, met de schat aan specifieke kennis die ze onder andere de afgelopen jaren als raads- en commissielid al hebben opgebouwd. Op de foto staat het duo samen met burgemeester Heldoorn.

VVD'ers Frank Hermans en Brandy de Groot samen met burgemeester Sicko Heldoorn.