Clubkampioenschap biljarten in Jansheeren: Bijna 99-jarige Jaap Henneman maakt indruk

Algemeen
Vlnr: Jan Kloes 3e, Peter Zonneveld, 1ste , Cor Smit 2e, Jaap Henneman 4e.
Vlnr: Jan Kloes 3e, Peter Zonneveld, 1ste , Cor Smit 2e, Jaap Henneman 4e. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Eindelijk was het dan weer zover. Na twee jaar geen kampioenswedstrijden te hebben kunnen spelen mocht het dit jaar weer. 16 spelers hadden de afgelopen maanden zodanige resultaten geboekt dat zij om het kampioenschap mochten strijden. 

Biljarten bij De Jansheeren

In de laatste week van april was het dan zover en gesteld kan worden dat het bijzonder spannend is geweest. De wedstrijden werden gespeeld onder grote belangstelling en het is fijn om vast te stellen dat de club gesteund wordt door veel belangstellenden. 

Winnaar

De uiteindelijke winnaar is Peter Zonneveld geworden die er ook in zijn laatste wedstrijd hard voor heeft moeten knokken. Met een paar caramboles verschil winst hij de winst naar zich toe te trekken. Maar ook in de voorrondes was het best spannend. 

Ook de strijd om de plaatsen 3 en 4 was spannend waarbij met name Jaap Henneman (bijna 99 jaar) zijn uiterste best deed om een goed resultaat te behalen. In zijn partij heeft hij met 1 carambole verschil verloren. 

Geslaagd toernooi

‘’Uiteraard feliciteren we iedereen met het behaalde resultaat. We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi mede door de voortreffelijke organisatie van Rob Schram en Arjan Geerts.’’ 

De laatste heeft nog filmopnamen gemaakt die zullen worden uitgezonden op TV Heemkerk.