ADO’20 Vrouwen kampioen en promoveren naar Eerste Klasse

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Nadat ADO’20 VR1 vorige week al officieel kampioen was geworden in de tweede klasse E, was het vandaag tijd voor het kampioensfeest. Met een bus vol supporters ging het team op weg voor de uitwedstrijd tegen Hillegom VR1. Ook een woord van dank naar de tegenstander deze zondag, die zelf het van alles had geregeld om ons een mooie dag te bezorgen. In combinatie met de vurige aanwezigheid van de meegereisde ADO’20-supporters zorgde dit ervoor dat men in een prachtige ambiance het veld op konden. De wedstrijd zelf bleef lang onnodig spannend, maar werd uiteindelijk verdiend met 2-5 gewonnen. De goals kwamen op naam van Lies de Wit, Judine Castricum (2) en Rosa Kruijver (2). 

Door deze overwinning komt de ploeg op een indrukwekkend puntentotaal van 46 uit 16 wedstrijden. Een mooie beloning voor al het harde werk onder leiding van trainer Patrick Hulshof dit afgelopen seizoen. De komende wedstrijden probeert men de ongeslagen status te behouden en dan volgend jaar op naar de eerste klasse.

Na de wedstrijd begon het feest in de bus terug en werden we vervolgens op de Vlotter feestelijk onthaald. Trainer Patrick Hulshof en voorzitter Jos Beerse verzorgden samen in de kantine een mooie en persoonlijke huldiging. Daarna kon de livemuziek van Angelo Kok en DJ Volta beginnen en werd het behalen van de titel tot in de late uurtjes gevierd.

‘’We willen het (dames)bestuur, de sponsoren en alle supporters dan ook bedanken voor deze onvergetelijke dag!’’, aldus de ADO’20-vrouwen.