Timmerdorp voor Heemskerkse jeugd

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Zin om lekker te timmeren en creatief bezig te zijn? We gaan dit jaar weer gezellig een Timmerdorp week organiseren, met als thema van dit jaar: kastelen! Het timmerdorp is voor kinderen uit Heemskerk in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Het timmerdorp is van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus 2022. 

Op maandagmiddag, maandagavond, dinsdag overdag, woensdag overdag, woensdagavond en donderdag ochtend kan er getimmerd, geknutseld, samengewerkt en vooral veel plezier gemaakt worden. De invulling van het dagprogramma zelf word pas bekendgemaakt na de kaartverkoop.

Wil jij er graag bij zijn? De kaartverkoop is maandag 23 mei in buurtcentrum de Schuilhoek om 19:00 (van Bronckhorststraat 1 in Heemskerk).

Kosten

Kosten voor de kaarten zijn € 20- p.p. Wees er snel bij. Alleen contante, bij voorkeur gepaste, betaling. Werk je graag met kinderen, ben je enthousiast en een teamplayer? Geef je dan op als vrijwilliger deze week. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het timmerdorp? Dan kunt u contact opnemen met jongerenwerker Brenda Zonneveld. Email: brenda.zonneveld@metheemskerk.nl of via 06-199 35 966.