Willem Visser start zesdelige YouTube serie over fotografie

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Fotograaf Willem Visser uit Heemskerk heeft in samenwerking met Gabe en Kitty van der Zwaag van Z-Media zes filmpjes opgenomen waarin hij de kijker meeneemt naar zijn studio, veel tips geeft en je vervolgens mee naar buiten neemt waar hij uitleg geeft over het fotografen van vogels, dieren, landschappen en het maken van portret- en macrofoto’s.

“Ik ken Gabe en Kitty uit de periode dat zij nog voor RTV Heemskerk actief waren en toen zij begin dit jaar vroegen of ik het leuk vond om een serie te maken over fotografie was ik meteen enthousiast!” aldus Willem Visser. 

Enthousiasmeren

“Met deze serie willen we nog meer mensen enthousiasmeren voor fotografie. Door fotografie leer je je omgeving beter kennen en krijg je nog meer oog voor al het moois dat onze omgeving te bieden heeft.”

Elke twee weken wordt er een nieuw filmpje (dat door iedereen gratis te bekijken is) gepubliceerd op YouTube en ook de Omroep Stichting Uitgeest (OSU) zendt het uit op haar TV kanaal. 

Eerste filmpje

Het eerste filmpje is vorige week live gegaan en bijna 400 mensen hebben het al bekeken. Elk filmpje zit boordevol tips voor de beginnende en gevorderde fotograaf.

De eerste video is nu te zien via de website https://www.willemvisser.com, het YouTube kanaal van Z-Media en op de TV Zender van de OSU (Ziggo kanaal 43 en KPN kanaal 1502).

Hobbymatig

Na jarenlang hobbymatig met film en fotografie bezig te zijn geweest, is Willem sinds 4 jaar professioneel actief met het maken van foto’s. 

Ziel van mens en natuur

“Het vastleggen van de ziel van mens en natuur is het mooiste dat er is”, aldus de Heemskerker. 

Zo maakt hij o.a. de foto’s van de promotiewebsite van de gemeente Heemskerk: www.heemskerkzeevantijd.nl, heeft hij op de Houtwegen in Heemskerk de beschikking over een fotostudio, geeft workshops op scholen en zal eind dit jaar exposeren in het gemeentehuis van Heemskerk.

www.willemvisser.com