Concert Kamerkoor Endora in Dorpskerk: ‘We durven weer te zingen!’

Algemeen
Acryl Dorpskerk van H. Spaanderman.
Acryl Dorpskerk van H. Spaanderman. (Foto: H. Spaanderman)

HEEMSKERK - Kamerkoor Endora houdt een concert op zondag 29 mei in de Dorpskerk van Heemskerk. Het programma omvat werken uit heel Europa. Muziek uit zes verschillende landen van cider-round tot madrigaal en van Mozart tot Fernando Lopes Graça. Een collage van liederen, afgezet tegen het hier en nu en samengevat in een wervelend concert.

Natálie Kulina verzorgt tijdens dit komende concert het intermezzo op viool en speelt stukken van de componisten Biber en Kreisler. Het geheel staat onder leiding van dirigent/ componist Nuno Lobo.

‘’Nieuwe koorleden weten ons gelukkig weer te vinden. Men durft weer te zingen!’’

Versterking

‘’Wij zijn erg blij met de bas in ons koor en hij kan nog wel wat versterking gebruiken. Schroom niet, meldt je aan voor het nieuwe seizoen. Voor informatie zie onze website www.kamerkoorendora.nl’’, aldus Kamerkoor Endora.

Aanvangstijd

Het concert begint om 15.00 uur en zal ongeveer een uur duren. De deuren zijn een half uur voor aanvang geopend. Er zijn geen kerkbankjes maar goed zittende stoelen. Kaarten kunnen aan de deur gekocht worden à €10,- p.p. Incl. drankje na afloop. Gepast betalen, pinnen niet mogelijk. Digitaal bestellen via website.