Dagbesteding Volly’s een feit

Algemeen
Marieke en Annemiek.
Marieke en Annemiek. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Jarenlange ervaring in de zorg, waarvan de laatste drie jaar als naaste collega’s, bracht Marieke en Annemiek samen om dagbesteding Volly’s op te zetten. Dagbesteding voor thuiswonende mensen moet én kan anders was hun ervaring en zo ontwikkelden zij een plan om dagbesteding ‘nieuwe stijl’ uit te rollen. Het hoofddoel: deelnemers centraal stellen.

Doel: deelnemers centraal stellen

En met succes! Vanaf afgelopen maand is dagbesteding Volly’s een feit. 

Behoeften

Dagbesteding niet gekoppeld aan een (grote) zorginstelling maar een dagbesteding waarbij persoonsgericht gewerkt wordt. 

De dagbesteding sluit aan bij de wensen en behoeften van de zorgvrager. Dat wil zeggen dat het dagritme aangepast wordt aan de individuele persoon. Er wordt veiligheid en structuur geboden in een huiselijke omgeving. 

Ze blijven meedraaien in maatschappij

De deelnemers blijven meedraaien in de maatschappij en mantelzorgers worden ontlast. De doelgroep is breed, iedereen met een PGB indicatie voor dagbesteding is van harte welkom.

Creatieve workshops

Volly’s combineert de dagbesteding met een winkel voor creatieve artikelen (schilder- en tekenproducten, brei- en haakproducten, sieraden, kralen, etc.) en mooie cadeautjes. Daarnaast worden er creatieve workshops gegeven.

PGB

Volly’s biedt dagbesteding aan via het PGB (aan te vragen via de gemeente) of particulier. Dit kan, in overleg, een dagdeel of meerdere uren/dagdelen per week. 

Openingstijden

Volly’s is open op dinsdag t/m vrijdag van 9:30-17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken.

Volly’s, Hilbersplein 7a, 1944 RA Beverwijk, Tel. 0251-296042, byvollys@gmail.com, www.vollys.nl

Het logo van Dagbesteding.