Ontmoetingsdag Senioren in gemeentehuis

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - MET Heemskerk en gemeente Heemskerk organiseren op zaterdag 17 september van 13.30 tot 16.00 uur de Ontmoetingsdag Senioren. Op deze middag is er in het gemeentehuis een informatiemarkt over alles wat Heemskerk te bieden heeft voor 55-plussers. De Ontmoetingsdag biedt volop inspiratie en gezelligheid.

Op zaterdag 17 september

Op de markt staan veel organisaties met een kraam, variërend van d’Evelaer en de Historische Kring Heemskerk tot de ViVa! Zorggroep, om inwoners wegwijs te maken binnen de diverse takken van zorg en welzijn en te informeren over activiteiten in de buurt. Medewerkers van verschillende organisaties staan klaar om u meer te vertellen over hun aanbod. U kunt bijvoorbeeld kijken naar een demonstratie glasslijpen van de Stichting Handen Ineen. Of advies krijgen over het besparen van energie bij de kraam van EcoHeemskerk.

Ook kunt u op deze dag kennismaken met het Serviceplein. Het Serviceplein is een plek in de hal van het gemeentehuis, waar u terecht kunt met al uw vragen over werk, inkomen, zorg of welzijn. Medewerkers van het Serviceplein geven informatie over met welke vragen u bij het Serviceplein terecht kunt.  

Alle 55-plussers uit Heemskerk zijn van harte welkom op de Ontmoetingsdag Senioren. De toegang is gratis (inclusief een kopje koffie/thee) en aanmelden is niet nodig.