Een middag vol muziek tijdens het Vrijburcht korenfestival

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - In Heemskerk, net buiten het centrum bevindt zich een robuust gebouw; Morgensterkerk staat er op een bord maar in de volksmond kennen velen het als de Vrijburcht, daar waar je een zaal kunt huren voor elke gelegenheid. 

Maar wist u dat de Vrijburcht ook aan diverse koren onderdak verleent voor hun repetities? Door de week heen klinkt er van grote en kleine koren divers genre en repertoire door de ruimtes.

Dat was aanleiding om een klein festival te organiseren voor deze koren die wel een ruimte delen maar elkaar zelden treffen. Bijzonder fijn om na de stille tijd weer eens medekoorleden, muziekliefhebbers en publiek te ontmoeten. De koren zijn: Puur#Hollands, Kamerkoor Endora, Bellissimo, Recration, Smartlappenkoor Beverwijk en de Vrolijke noot.

Deze middag vindt plaats op 01 oktober vanaf 13:00 uur. Koren laten een half uur hun repertoire horen. Entree: €1,00 per persoon. Een middag vol muziek, veel koren kunnen leden gebruiken dus deze middag is bij uitstek de gelegenheid om te kijken en luisteren of koor zingen iets voor u is. 

Vrijburcht, 1 oktober, Vrijburglaan, Heemskerk, aanvang 13:00, entree €1,00.