Gezellige reünie Heilig Hartschool

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Zat jij ooit op de Heilig Hartschool in Beverwijk? Dan is er groot nieuws. Op zaterdag 28 januari 2023 is er weer een gezellige reünie. Deze zal worden gehouden van 20.00 tot 01.00 uur bij Gasterij Vuurland in Beverwijk.

Vanaf 20.00 uur zijn alle oud-leerlingen en oud-leerkrachten van harte welkom om met elkaar de herinneringen van vroeger weer op te halen. Weet je nog dat je in de 1e, 2e , 3e, 4e, 5e of 6e klas zat? Dat is misschien wel meer dan 50 jaar geleden. Herken je je oude klasgenoten nog? En wat doen ze nu voor werk? Wonen ze nog steeds in Beverwijk? Wil je antwoord op al die vragen? Kom dan vooral naar de reünie. 

Je kan je aanmelden via email heilighartschool@hotmail.com We hebben ook een Facebookpagina; HeiligHartschool De Allerleukste School. Hier kan je vriend of vriendin van ons worden en alvast in de stemming komen voor de reünie. Momenteel is de reüniecommissie ook hard op zoek naar klassenfoto’s en ander beeldmateriaal. Ben je in het bezit van leuke foto’s of bijzonder beeldmateriaal en wil je dat graag delen met de oud leerlingen van de Heilig Hartschool, stuur dan een e-mail naar eerder genoemd emailadres.