Kapsalon Brandjes veertig jaar in Heemskerk

Algemeen
Kapsalon Wim Brandjes viert het veertigjarig bestaan.
Kapsalon Wim Brandjes viert het veertigjarig bestaan. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - In een prachtig nieuw pand in het winkelcentrum Europaplein van Heemskerk viert kapsalon Brandjes zijn 40-jarig bestaan. In 1982 is Wim Brandjes zijn kapsalon gestart. Het groeide uit tot een familiebedrijf. Nu leiden dochter Maartje en schoondochter Loes de kapsalon met passie voor hun vak. Niet alleen zijzelf, maar het hele team is op top niveau opgeleid in het kappersvak. Maartje en Loes zijn er trots op dat zij een aantal mooie merken in hun kapsalon verkopen, zoals Goldwell, Reuzel en Calmare.

Naast het afleveren van kwaliteit kapsels, is er altijd tijd voor een gezellig praatje en kopje koffie voor de klanten. De gezelligheid en kwaliteit in haarmode zorgen ervoor dat klanten al jaren te gast komen bij kapsalon Brandjes. Het is een hecht team, waarbij sommige collega’s, zoals Esther, al bijna vanaf het eerste uur in de zaak werken. 

Ondertussen is het team gegroeid naar zes kapsters, die zowel dames als heren knippen. Het nieuwe pand bood de ruimte voor deze groei, met nu acht kappersstoelen. Het nieuwe pand heeft een hoogstaand interieur gekregen met natuurlijke tinten, waarbij vanaf de muur een Schotse hooglander zijn wilde manen aan je toont.

Op de vraag aan Maartje en Loes wat het geheim is achter het succes, geven zij aan: “Klanten en personeel voelen zich thuis bij ons.”

Vanwege het veertigjarig jubileum viert het team dat graag met u. ‘’Vanaf 28 september hebben wij een kleine attentie bij uw behandeling, zolang de voorraad strekt. Tot ziens bij ons in de kapsalon!’’

Adres: Europapassage 14, 1966 WH Heemskerk, tel: 0251-246513, www.kapsalonwimbrandjes.nl