Start buurtkoffie bij Heliomare op 29 september

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Tot eind van dit jaar wordt er weer koffie gedronken tijdens de Buurtkoffie bij Heliomare de Velst in Heemskerk. Vooral bedoeld voor buurtbewoners uit Boven de Baandert. Zij ontmoeten elkaar daar voor een gezellig praatje, een bakkie koffie of thee en sociale contacten.

Op de volgende donderdagen vindt de Buurtkoffie Heliomare plaats: 29 september, 13 oktober, 3 en 17 november en 1 december 2022. Er zijn een aantal vrijwillige gastvrouwen en een gastheer aanwezig en regelmatig schuift er een sociaal werker van MET Heemskerk aan.

Daarnaast zorgt een groepje leerlingen van Heliomare voor de koffie, de thee, en de organisatie daarom heen. De leerlingen leren daar veel van en voor de bezoekers is het fijn dat zij deze dienst kunnen krijgen.

Locatie: Heliomare de Velst, de Velst 1, Heemskerk. Hoe laat: Van 10.30 – 12.00 uur Als je klachten hebt, kom niet. Bijdrage: € 0,50 per kopje koffie/thee. Info: Karin Koks, tel.: 06-19965444 (dinsdag, woensdag, donderdag) , email: karin.koks@metheemskerk.nl; liefst via Whatsappbericht.

Afbeelding
Tekst
Afbeelding