Veteranendag Beverwijk en Heemskerk: majoor Niels Roelen komt spreken

Algemeen
Veteranen bij elkaar.
Veteranen bij elkaar. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK – De jaarlijkse Veteranendag vindt op zondag 30 oktober plaats voor veteranen uit Beverwijk en Heemskerk. Tijdens de Veteranendag kunnen veteranen verhalen uitwisselen en elkaar weer live ontmoeten. 

Ook komt Niels Roelen spreken. Als majoor in het Nederlandse leger is hij diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. De dag sluiten we af met een Indonesische maaltijd. De dag start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur.

Oproep Veteranen

Alle bij het Veteranen Instituut in Doorn bekendstaande veteranen die in deze omgeving wonen, krijgen een persoonlijke uitnodiging. Let op: de uitnodigingen voor veteranen in Beverwijk zijn iets vertraagd. Niet van alle veteranen zijn de adresgegevens bekend. Veteranen in Beverwijk en Heemskerk die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, zijn ook van harte welkom. 

Bent of kent u een veteraan? Aanmelden kan via het webformulier www.heemskerk.nl/aanmeldenveteranendag. U kunt ook een e-mail sturen naar communicatie@heemskerk.nl. Vermeld hierbij of u met 1 of 2 personen komt en of u mee eet.