De Ezelpas: Het leukste lokale cadeau om te geven en te krijgen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Zoekt u een leuk lokaal cadeau? Dan hoeft u in Heemskerk niet ver te zoeken. Vanaf 4 oktober is in Heemskerk namelijk de Ezelpas beschikbaar! Met deze lokale cadeaukaart kunt u terecht bij diverse deelnemende winkels en horeca in Heemskerk. U bepaalt zelf hoeveel en hoe u het tegoed op de cadeaukaart besteed.

Koop lokaal

Jaarlijks wordt veel geld besteed aan cadeaukaarten. Dit geld gaat meestal niet naar lokale ondernemers, omdat het online of ergens anders in het land wordt besteed. Met de Ezelpas ligt de focus juist op de lokale ondernemers. Doordat de pas alleen in Heemskerk te gebruiken is, steun je de lokale economie.

Samenwerking

De Ezelpas is een initiatief van de gemeente Heemskerk en BIZ Vereniging Centrum Heemskerk (InHeemskerk). Zij hebben de lokale cadeaukaart in het leven geroepen om de ondernemers in Heemskerk een steuntje in de rug te geven na de zware coronaperiode. Met de Ezelpas willen zij inwoners van Heemskerk en omgeving aanmoedigen om vaker bij lokale ondernemers te kopen.

Hoe en waar?

Vanaf 4 oktober is de Ezelpas beschikbaar bij Fleurig Bloemen & Accessoires. De pas is ook online te koop. Meer informatie leest u op www.ezelpas.nl.

Afbeelding
Afbeelding