Geen grap: Op 1 april reünie Castor College

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Het is geen grap. Een reünie op 1 april ter ere van de nieuwe naam ‘Castor College’ aan de Büllerlaan in Beverwijk. De reünie is voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van de Büllerlaan. Hieronder vallen de Pius X, het Augustinus en het Kennemer College (havo-vwo). De reünie vindt plaats in het huidige schoolgebouw aan de Büllerlaan 2 te Beverwijk.

Voor de oud-leerlingen van het Pius X en het Augustinus College is in het verleden al eerder een reünie georganiseerd, maar voor de oud-leerlingen van het Kennemer College (havo-atheneum-gymnasium) nog niet.

Heel leuk

“Het lijkt me heel leuk om iedereen weer eens te spreken en te horen wat iedereen is gaan doen. Samen oude herinneringen ophalen aan reizen zoals Heino in de onderbouw, of Rome en snowcamp in de bovenbouw. Ik hoop dan ook dat veel oud-leerlingen gezellig langskomen!”, aldus Jaap Maks, mede-organisator van de reünie.

Programma

Speciaal voor de reünisten is er een programma samengesteld: 15:00-15:30 uur - Inloop (oud-)medewerkers met koffie, thee en wat lekkers; 15:30-17:00 uur - Inloop oud-leerlingen met koffie, thee en wat lekkers; 15:45-15:50 uur - (Oud-)medewerkers foto; 16:00-19:00 uur - Terug in de klas bijkletsen, herinneringen ophalen en een nieuwe klassenfoto; 16:00-21:00 uur - Schoolrooster met o.a. les van jouw favoriete docent; 17:00-19:00 uur - Gezellig samen eten van het warme buffet; 20:00-00:00 uur - Disco met DJ.

Info en kaartverkoop

Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op www.bullerlaan.nl.