Tijdens de huifkartocht krijg je informatie over de dieren in de duinen.
Tijdens de huifkartocht krijg je informatie over de dieren in de duinen. (Foto: aangeleverd)

Huifkartocht met koffie (70+)

donderdag 16 juni 2022 12:30

Welzijn Castricum verzorgt een gezellig dagje uit. Samen met andere leeftijdgenoten 70+ een huifkartocht door de bossen. Een prachtige rit door het bos en duingebied van Heemskerk. Onderweg informatie over de begrazing door de schotse hooglanders, Black Face Schapen en geiten. De kosten zijn 30 euro inclusief koffie/thee. Verzamelen om 12.30 uur. Rond 15.30 uur is de activiteit afgelopen. Mocht u moeite hebben om naar parkeerplaats Oudendijk te komen? Neem contact op met Welzijn Castricum, tel.: 0251-656562/ of mail naar: info@welzijncastricum.nl

Locatie

  • Parkeerplaats Oudendijk

    Oudendijk
    0,Heemskerk