Een duet tussen een jonge Indische Nederlander en haar Javaanse voormoeder.
Een duet tussen een jonge Indische Nederlander en haar Javaanse voormoeder. (Foto: aangeleverd)

Nina Bobo: Siepa in Theater De Cirkel

vrijdag 12 april 2024 20:30

HEEMSKERK - Nina Bobo: Siepa is een intieme muziektheatervoorstelling in de vorm van een roadmovie over de koloniale overheersing van Nederland in Indonesiƫ. Op vrijdag 12 april om 20.30 uur is de voorstelling te zien in Theater De Cirkel.

De aanvang is om 20.30 uur. Een kaartje kost 15,00 euro, als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je korting. Kaarten voor Nina Bobo: Siepa zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl. Aan de deur kun je (mits niet uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.

Theater en Filmhuis De Cirkel, Laurentz uit & eten, Anthonie Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk.