Verjaardagskalender met unieke natuurfoto’s uit de regio

Cultuur
De voorkant van de verjaardagskalender.
De voorkant van de verjaardagskalender. (Foto: Willem Visser)

HEEMSKERK - Vorige week is de verjaardagskalender van fotograaf Willem Visser uitgekomen. Deze kalender laat elke maand een andere natuurfoto zien uit de mooie natuur van Noord-Holland. Onder andere wilde zwanen, de Schotse Hooglander, de ijsvogel en een vos in de sneeuw sieren de kalender.

‘’De inspiratie voor het uitbrengen van de verjaardagskalender komt doordat in december jl. een natuurfoto van mij was opgenomen in de National Geographic kalender van 2021” aldus Willem. “Ik kreeg toen vanuit mijn omgeving de vraag of ik ook zelf met een kalender zou komen dus dat heb ik nu gedaan. Het is met deze kalender heel leuk om mensen nog bewuster te maken van al het moois in de natuur en dat zo dichtbij!’’

De kalender is bij Koffie-Dik aan de Deutzstraat 20A in Heemskerk te koop of via de website www.willemvisser.com.

Over Willem Visser

Na jarenlang hobbymatig met film en fotografie bezig te zijn geweest, is Willem sinds 3 jaar professioneel actief met het maken van foto’s. ‘’Het vastleggen van de ziel van de natuur en mensen is het mooiste dat er is’’, aldus de Heemskerker. Zo maakte hij o.a. de foto’s voor de promotiewebsite van de gemeente Heemskerk: www.heemskerkzeevantijd.nl, heeft hij op de Houtwegen in Heemskerk de beschikking over een fotostudio in Heemskerk waar hij met regelmaat particulieren en ondernemers op foto zet en via zijn website www.willemvisser.com zijn natuurfoto’s te bestellen voor aan de muur.

Exposities in 2021Zodra COVID-19 het weer toelaat, zal Willem in 2021 o.a. exposeren in het gemeentehuis van Heemskerk en restaurant de Oude Keuken in Bakkum.

www.willemvisser.com

Fotograaf Willem Visser.