Bijeenkomst over industrie en gezondheid in IJmond

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Michel Campfens)

IJMOND - Op maandagavond 25 september is er een bijeenkomst voor inwoners over industrie en gezondheid in de IJmond. Tijdens deze avond ontvangt u informatie en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de IJmondgemeenten, de provincie Noord-Holland en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW).

Inwoners zijn welkom in stadion Telstar

Tijdens deze avond worden belangstellenden geïnformeerd over diverse zaken die er op het gebied van industrie en gezondheid spelen. U krijgt ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Staatssecretaris Vivianne Heijnen van IenW, gedeputeerde Jeroen Olthof van de provincie én wethouders en burgemeesters van de IJmondgemeenten zijn hierbij aanwezig.

Toelichting RIVM-rapport 

Tijdens de bijeenkomst licht het RIVM een nieuw rapport toe. Het rapport geeft een samenvatting van 15 jaar onderzoek naar industriële emissies en gezondheid in de IJmond. Na de presentatie van het RIVM kunt u vragen stellen over het onderzoek. 

Aanmelden en informatie

Wanneer: maandagavond 25 september 2023; waar: het stadion van Telstar, Minister van Houtenlaan 123 in Velsen-Zuid; inloop: vanaf 18.30 uur; start bijeenkomst: van 19.00 tot 22.30 uur. Aanmelden en meer informatie via de website van Provincie Noord-Holland onder actueel.