Gulle gift aan RockingUp X-mas: 2500 euro

Nieuws
Vlnr: Jorien Bakker van Den'Him, Reina Kalkman en Anita Perré-Meijer van RockingUp X-mas Heemskerk/Beverwijk.
Vlnr: Jorien Bakker van Den'Him, Reina Kalkman en Anita Perré-Meijer van RockingUp X-mas Heemskerk/Beverwijk. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - In het hart van Heemskerk heeft een bekende winkel haar deuren gesloten na jaren van plezier. Jorien Bakker, de oprichtster van Den’Him, heeft niet alleen kleding verkocht, maar ook warme herinneringen gedeeld met de gemeenschap. De winkel was een plek waar gelach en persoonlijke verhalen werden gedeeld met soms een traan en een knuffel.

In 2007 zette Jorien Bakker de deuren open van Den’Him in Heemskerk, ze verhuisde later naar de Deutzstraat en na een grondige metamorfose ontstond er een gezellige, huiselijke kledingwinkel. Gedurende al die jaren heeft Jorien met veel plezier in Heemskerk gewerkt.

Na de turbulente periode van de coronapandemie, besefte Jorien dat Den’Him meer was dan zomaar een stenen pand. De liefdevolle woorden en steun van de Heemskerkers gaven haar de kracht om door te gaan. Ze voelde zich gedragen door de gemeenschap en koestert stiekem een diepe liefde voor dit geweldige dorp.

Hierop besloot Jorien om iets terug te geven aan “haar” Heemskerk. Ze beloofde een gulle donatie te schenken aan een lokaal goed doel als ze op de laatste openingsdag voor minstens 2500 euro aan verkopen zou behalen. En ze hield woord! 

Op haar laatste dag bij Den’Him beleefde ze een onvergetelijke dag en behaalde ze haar streefbedrag. Het goede doel dat ze gekozen heeft, is RockingUp X-mas Heemskerk/Beverwijk (RUX).

Blij

Jorien is blij dat ze door haar donatie meerdere gezinnen een feestelijke kerstmaaltijd bezorgd en ze wil haar dankbaarheid uitspreken aan de hele gemeenschap van Heemskerk voor de warmte die ze in de afgelopen jaren heeft mogen ervaren. Ze heeft ontzettend genoten en zal Heemskerk missen.

RockingUp X-mas Heemskerk/Beverwijk is een stichting die luxe kerstpakketten samenstelt, waarin een 3-gangen diner zit dat de ontvangers zelf gaan bereiden. De kerstpakketten zijn voor gezinnen die rond de armoedegrens leven. Het toegewijde kernteam van zes dames kan elke donatie goed gebruiken. 

Ze voegen ook cadeautjes voor de kinderen toe aan de pakketten, evenals uitjes zoals een bioscoopbezoek, bowlen, zwembaduitstapjes of bezoeken aan een indoorspeeltuin. Een kerstontbijt maakt het pakket compleet. Deze pakketten worden persoonlijk ingepakt en bezorgd samen met ongeveer 70 vrijwilligers.

Wilt u net als Jorien, een donatie doen aan RockingUp X-mas en bijdragen aan een geweldige kerst voor gezinnen die rond de armoedegrens leven in Heemskerk & Beverwijk? Via hun website kunt u rechtstreeks doneren door op de doneerknop te klikken. Zoals de dames van RUX zeggen: ‘’Geluk is mooier als je het deelt!’’ Donaties kunnen worden gedaan via: https://rockingupxmas.nl/heemskerk.