‘Gouden Koffie’ in Beverwijk

Nieuws
Op de koffie in Beverwijk.
Op de koffie in Beverwijk. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Gouden Dagen wil graag weten wat ouderen leuk vinden om te doen. Waar ze naar toe willen gaan. Om in gesprek te gaan met deze doelgroep wordt er zo af en toe een koffie-ochtend georganiseerd; “de Gouden Koffie”. Deze week waren we in de woonzorgcentra Elsanta en Lommerlust te Beverwijk. Het enthousiasme was groot. Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke koek kregen we hele leuke wensen te horen. De komende maanden zullen we deze wensen gaan vervullen.

Lichtjestoer 2023

Woensdag 13 december organiseren we weer de Gouden Dagen Lichtjestoer in Heemskerk. In Beverwijk zal dat op donderdag 14 december plaats gaan vinden. Noteert u de datum alvast? U kunt zich vanaf vrijdag 17 november inschrijven op de diverse locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk (Westerheem, Sint Agnes, Waterrijck, Heemswijk, Meerstate) en Beverwijk (Huis ter Wijck, Elsanta, Lommerlust). Het is natuurlijk de bedoeling dat u een lampje bij u draagt tijdens de tocht. Wij vragen alle wandelaars om een euro te doneren (meer mag natuurlijk ook) voor ons goede doel. Dit jaar is dat speelgoed voor het Kinderbrandwonden Centrum in Beverwijk.

Gouden Koets

Net als de duinritjes met de Gouden Koets, worden de “snertritjes” ook met veel enthousiasme ontvangen. Er kunnen nog enkele ritjes worden ingepland voor de maand januari.

Bijkletsen tijdens de lunch.