Kerstcircus in Beverwijk: Wereldsterren schitteren bij Great Christmas Circus

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Nog groter, nog mooier en helemaal nieuw. Van 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024 vindt de tweede editie van het Great Christmas Circus plaats. Het is de ultieme show voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. De tenten worden wederom opgebouwd op P5 van De Bazaar in Beverwijk. De voorverkoop is begonnen. Voorkom teleurstelling en verzeker uzelf tijdig van tickets. De belangstelling voor het Great Christmas Circus is groot. De voorstelling is helemaal nieuw en bestaat uitsluitend uit internationaal bekroonde acts. 

Het Great Christmas Circus behoort tot de grootste familieshows in Nederland tijdens de kerstvakantie. De eerste editie vond plaats in 2022 en trok bijna 20.000 bezoekers. Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. Opnieuw komen de meest bijzondere artiesten tijdens de kerstvakantie naar Nederland. De producenten hebben acts gescout bij onder meer de prestigieuze circusfestivals in Monte Carlo en Parijs. Het resultaat is opnieuw een programma dat tot de wereldtop behoort. In de twee uur durende show ziet het publiek dit keer bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan een vliegende kroonluchter. Daarnaast is er ongeëvenaarde acrobatiek op immense schommels waarmee acrobaten naar de nok van de tent gekatapulteerd worden en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren.

Comfort

Circus is meer dan alleen een voorstelling. De beleving voor het publiek begint al bij aankomst op het circusterrein. Alle tenten van het Great Christmas Circus zijn voorzien van duizenden lampjes. Het volledige tentencomplex is bovendien in kerstsfeer gedecoreerd. Het bezoekerscomfort is daarnaast optimaal. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. Er is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling in de immense tent van het Great Christmas Circus. De vraag naar kaarten is groot dus tijdig reserveren is raadzaam.

Praktische informatie

Zaterdag 16 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024; locatie: Theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk; voor navigatie: Parallelweg 51, Beverwijk; extra informatie: www.greatchristmascircus.nl.

Afbeelding