‘Gouden’ wensen in vervulling

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - De laatste wens van het afgelopen jaar was die van mevrouw Groot uit Beverwijk. Mevrouw Groot wilde dolgraag een keer naar het circuit in Zandvoort om de raceauto’s te zien rijden. Zij wilde het geluid en de geur van dit spektakel graag beleven. Donderdag 28 december vertrok ze samen met vrijwilligster Wilma richting Zandvoort. 

Mevrouw Groot naar circuit Zandvoort

Nadat ze eerst genoten hadden van een lunch begaven ze zich naar het circuit om de racemonsters te bekijken. Ze werden uitgenodigd om boven bij de lounge van Dutch race driver te gaan kijken waar ze getrakteerd werden op een kopje koffie. Na een beetje heen en weer praten mocht mevrouw Groot twee rondjes meerijden in een raceauto. Ze vond het geweldig. Helm op, goed ingesnoerd en met 163 km op de teller reden ze door de bochten.

Haring

Na deze geweldige ervaring hebben ze na afloop een heerlijke haring gehaald op de boulevard. De wens van mevrouw Groot is vervuld. Beide dames kunnen terugkijken op een geweldige leuke dag.

Bent u 70+-er en heeft u ook een wens om iets te gaan doen maar u weet niet hoe u dit moet organiseren? Gouden Dagen Heemskerk en Beverwijk kunnen u helpen.

Wensbomen

Op elke locatie van ViVa! Zorggroep staan de wensbomen. U kunt hierin uw wens ophangen. De wensbomen staan in Beverwijk op de locaties Huis ter Wijck, Elsanta en Lommerlust en in Heemskerk in Westerheem, Waterrijck, Heemswijk, Sint Agnes en Meerstate.

Zodra wij uw wens uit de wensboom hebben gehaald, wordt u benaderd door een vrijwilliger van Gouden Dagen. Voor meer informatie over Gouden Dagen kunt u kijken op www.goudendagen.nl.

Afbeelding