The Spirit of Wine, van overname tot nu

Nieuws
Ronald (links) en Tim (rechts) van The Spirit of Wine in Heemskerk.
Ronald (links) en Tim (rechts) van The Spirit of Wine in Heemskerk. (Foto: The Spirit of Wine)

HEEMSKERK - Al bijna drie jaar geleden namen Ronald en Ramona The Spirit of Wine op de Maerelaan in Heemskerk over. De tijd is voorbij gevlogen en er is ontzettend veel ontwikkeling geweest. Vanuit de wijnhandel Wijn van ons hebben ze de overname gedaan. De tijd heeft sinds de overname vele uitdagingen gebracht en ze zijn nog elke dag vol ambitie. Sinds dit jaar bedienen ze de klanten vanuit The Spirit of Wine.

Inmiddels hebben ze een prachtige collectie aan wijn, whisky, rum en likeuren kunnen opbouwen. Er zijn in de jaren nieuwe leveranciers aangehaakt die geloven in het concept. Als onafhankelijk slijter/speciaalzaak en als wijnimporteur bedienen zij zowel de consument als bedrijven en met name horeca in de eigen regio. Naast het persoonlijke contact in de winkel hebben ze een webshop ‘op de achtergrond’ draaien om de consument 24/7 te kunnen bedienen. En met kerst maken zij veel relatiegeschenken voor bedrijven in de regio.

Horeca

Vorig jaar hebben zij collega Tim mogen verwelkomen, een echte horecaman die de klappen van de zweep kent. “De horeca is voor ons een belangrijke tak om te bedienen.” Zowel Ronald als Tim hebben de Hotelschool afgerond en zijn samen butler geweest in Schotland. Tim: “Wij kennen de horeca van bar tot 5 sterrenhotel en weten wat nodig is om een juiste wijnkaart samen te stellen.” Ronald: “Onze passie voor horeca komt duidelijk naar voren als wij met een (potentiële) klant aan tafel zitten, wij kunnen onze expertise inzetten en trainen personeel als daar behoefte aan is.”

“Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst omdat wij op verschillende fronten actief zijn. Met onze leveranciers kijken wij altijd naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De klant staat centraal en dat blijft zo!” aldus Ronald, Ramona en Tim.