Wensen gaan in vervulling bij Gouden Dagen

Nieuws
Het uitje naar het Rijksmuseum.
Het uitje naar het Rijksmuseum. (Foto: ViVa! Zorggroep)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Zes gezellige ouderen uit Beverwijk vertrokken woensdag 27 maart naar het Rijksmuseum in Amsterdam. “We hebben nog nooit de Nachtwacht gezien. Dat is toch wel een wens van ons”, vertelden meneer en mevrouw Molenaar. Bij aankomst werd dit wereldberoemde schilderij van Rembrandt daarom gelijk bezocht. Ook de expositie van Frans Hals werd meegenomen in de bezichtiging. Tijdens een kopje koffie met gebak in het restaurant werd nog gezellig nagepraat.

Mevrouw De Vries uit Heemskerk wilde dolgraag een pannenkoek eten. Vrijwilligersvervoer werd benaderd en samen met een vrijwilligster van Gouden Dagen vertrok ze naar Johanna’s Hof in Castricum. Ze heeft niet alleen genoten van haar pannenkoek maar ook van een middagje op stap te zijn geweest.

Optreden

Gouden Dagen krijgt bij een optreden in de woonzorgcentra van ViVa! Zorggroep in Heemskerk een zogenaamde VIP-tafel. Deze VIP-tafel is bestemd voor ouderen die zelfstandig wonen en graag even de deur uit willen gaan om met anderen te genieten van een optreden.

Op donderdag 11 april treedt in Westerheem zangeres Rosanne op met een mooi programma waarin zij bezoekers meeneemt door de jaren ‘40 tot en met ‘90. Liedjes van onder andere Doris Day, Willeke Alberti, Vera Lynn zullen de revue passeren. De aanvang is om 14.30 uur. 

Ben je woonachtig in Heemskerk, ouder dan 70 jaar, woon je nog zelfstandig en lijkt het je leuk om bij dit optreden aanwezig te zijn, dan kun je jezelf aanmelden bij Jolanda van Dam  via 06-22913188 (dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot16.00 uur) of j.vandam@vivazorggroep.nl. Wanneer je niet zelfstandig naar de locatie kunt komen, kun je opgehaald worden door een vrijwilliger met de Gouden Koets.