Jong talent krijgt podium in Kennemer Theater

Nieuws
Toppers van de toekomst op grote podium Kennemer Theater.
Toppers van de toekomst op grote podium Kennemer Theater. (Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - De toppers van de toekomst ontmoeten elkaar zondag 14 april op het grote podium van het Kennemer Theater in Beverwijk. Presentator Eva Koreman van radiozender 3FM kondigt hun dans, muziek, theater en beeldend werk aan en gaat met ze in gesprek. 

Volgens initiatiefnemer Mark van der Jagt van het Regionaal Talent Centrum is dit een belangrijke stap voor de talenten. ‘’Bij On Stage brengen we de toptalenten bij elkaar van vier samenwerkende kunstencentra uit Beverwijk, Bloemendaal, Heemskerk en Velsen. Zelfstandig zijn deze centra te klein om het maximale voor hun toptalenten te kunnen betekenen, maar door samen te werken met zo’n Regionaal Talent Centrum creëren we meer mogelijkheden en synergie tussen hun talenten in alle disciplines.’’ 

Van rock tot klassiek 

Dat alle disciplines aanwezig zijn laat het programma wel zien. De optredens switchen van rock en dancemuziek van Tramp en DJ Virato naar klassiek met cello, dwarsfluit, harp en viool. DanceWorks Velsen is vertegenwoordigd met hun meest talentvolle groep van de vooropleiding, de Junior Dance Company. Theater brengt de productieklas uit Beverwijk met een fragment uit hun nieuwe voorstelling ‘Schaap’. Het tekenatelier uit Heemskerk en leerlingen van het Kunstlab XL verzorgen achtergrondprojecties bij optredens van enkele artiesten en het decor van ‘Schaap’. 

Gratis entree 

De voorstelling begint om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur in het theater aan Kerkplein 1 in Beverwijk. De toegang is gratis.